SANI
04-11-2013, 14:11
Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές θεωρούμε κάποια πράγματα λίγο δεδομένα και πολύ απλουστευμένα για να σπάσουν την ρουτίνα και να μας προσφέρουν την ευχαρίστηση που επιζητάμε, ειδικά όσο μεγαλώνουμε αυτή μας η τάση γίνεται ακόμα πιο έντονη!
Όλοι έχουμε όμως αγαπημένα τραγούδια !Τραγούδια που τα έχουμε συνδέσει με πολύ ευτυχισμένες μας στιγμές! Άκου λοιπόν τι προτείνω! Θα πάρεις το pc σου , το mp3 ή ο,τιδήποτε περιέχει αυτά τα τραγούδια ,θα το βάλεις όσο πιο δυνατά γίνεται και θα αρχίσεις να τραγουδάς όσο πιο δυνατά μπορείς ( καιρός να πάρεις και εκδίκηση αν έχεις και αντιπαθείς γείτονες :p) !
Και αν θες ρίξε και ένα χορό στο τσακίρ κέφι !*xor* Είναι σημαντικό να φτάσεις σε σημείο που θα λες δεν μπορώ άλλο και να πέσεις στην πρώτη καρέκλα που θα βρεις με ένα τεράστιο χαμόγελο !:D Τότε θα ξέρεις πως μόλις ‘τσεκούρωσες’ τη ρουτίνα σου !!Λέξη κλειδί :ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥ !*bingo*
:'( Όλοι θα θέλαμε αν είχαμε πολλά λεφτά να είμαστε καθημερινά σε ένα spa να μας κάνουν μασάζ και να απολαμβάνουμε όλες αυτές τις παροχές που μπορεί να μας κάνουν μέχρι και το όνομα μας να ξεχάσουμε !!*gelaw3* Επειδή όμως εδώ δίνουμε λύσεις που αφορούν την κρίση προτείνω τα παρακάτω: Αν έχεις σχέση *fili* , τότε κάλεσε το σύντροφο σου σπίτι σου και ετοίμασε μια μέρα χαλάρωσης ( θα στην περιγράψω παρακάτω ) , αν δεν έχεις ,τότε πολύ απλά αν είσαι άντρας θα περάσεις αυτή τη μέρα μόνος σου ( άσε τα taboo στην άκρη , η χαλάρωση και η περιποίηση είναι και αντρική υπόθεση!) και αν είσαι γυναίκα προτείνω για περισσότερη διασκέδαση να καλέσεις τις φίλες σου!
Πως είναι λοιπόν μια μέρα χαλάρωσης ! ( σε θέλω ανοιχτό στις προτάσεις μου! )Πρέπει να προμηθευτείς τα παρακάτω:
1.κουβερτούρα
2.κεριά
3.ενυδατική κρέμα
4.αγαπημένα μουσικά κομμάτια για χαλάρωση (π.χ όλα τα τραγούδια των Enigma ) 5.μπουκάλι κρασί
6.ταινία ( κατά προτίμηση όχι με σκηνές βίας γιατί μας προκαλούν υπερένταση)
7.Αν είστε single και γυναίκες τότε πολύ απλά μπορείτε να συμπεριλάβετε στη λίστα σας μανό , κρέμες προσώπου και όσα γενικά είδη καλλωπισμού θα σας ευχαριστούσαν!
Κλείνετε λοιπόν κινητά , κατεβάζετε σταθερά και γενικά δεν είστε εδώ για κανένα παρά μόνο για τον εαυτό σας!
*love* Αν είστε με τον σύντροφο σας τότε φροντίστε να ανάψετε τα κεριά και να βάλετε μουσική λίγο πριν έρθει ώστε να μπει και εκείνος/εκείνη πιο γρήγορα στο κλίμα. Μπορείτε λοιπόν να αρχίσετε κάνοντας για αρχή μασάζ , με την ενυδατική κρέμα, ο ένας στον άλλο.Κατά τη διάρκεια του μασάζ θα πρέπει να ρωτάμε τον σύντροφο μας πως νιώθει ώστε να είμαστε σίγουροι ότι οι κινήσεις μας μόνο ευχάριστες είναι για αυτόν .Στη συνέχεια θα λιώσετε την κουβερτούρα και θα την απλώσετε στο σώμα του άλλου( να έχει κρυώσει πρώτα !!!) και θα την αφήσετε αρκετή ώρα πάνω σας ώστε να χαλαρώσετε τελείως .Για το τέλος κάνετε ένα ντουζ και με ένα ποτήρι κρασί ο καθένας κάθεστε να απολαύσετε την ταινία σας!
Αν είστε single και άντρας τότε θα περιοριστείτε στο να φροντίσετε εσείς τον εαυτό σας και να περάσετε την παραπάνω μέρα κάπως πιο απομονωμένα , αν πάλι είστε γυναίκα τότε πολύ απλά καλέστε τις φίλες σας και κάντε όλα τα παραπάνω μαζί τους!
Ένα σύμπτωμα της ρουτίνας είναι το γεγονός ότι μπορεί για αρκετό καιρό να τρώμε πάνω κάτω τα ίδια φαγητά. Θα την ονομάσω λοιπόν <<διατροφική ρουτίνα>>. Πως μπορούμε λοιπόν να αντισταθούμε σε αυτήν ;
Η πρώτη περίπτωση είναι να μπείτε στο διαδίκτυο και να βρείτε μια συνταγή από οποιαδήποτε κουζίνα , την οποία φυσικά να μην έχετε ποτέ ξανά δοκιμάσει και να επιχειρήσετε να την εκτελέσετε!! Η δεύτερη είναι να εντοπίσετε στο διαδίκτυο τα διάφορα καταστήματα που έχουν οικονομικές προσφορές και διαφέρουν από τα γούστα σας και να πειραματιστείτε!
π.χ.:
pina.gr
Αυτοί είναι λοιπόν κάποιοι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να ‘σπάσουμε’ τη ρουτίνα μας. Βασική προυπόθεση όμως είναι να έχετε καλή διάθεση και όρεξη να κάνετε όποια τρέλα έχετε στο μυαλό σας!:D :p
GOOD LUCK !!!!!!*lol* *lol* *lol* *bb*
δημιουργία SANI 04-11-2013
τελευταία καταχώρηση ٩(͡๏̯͡๏)۶ErwtaC٩(͡๏̯͡๏)۶ (TosoMonos) 20-01-2016
απαντήσεις 3
προβολές 6447
συμμετέχουν περισσότερο το κρατος δανειζει κεφαλαιο με ευρο...βλακα πολιτη (gerolikos)SUZUKI
το κρατος δανειζει κεφαλαιο με ευρο...βλακα πολιτη (gerolikos)
καλησπερα !!!Εγω προτεινωαν εχετε δεσμο κατι αλλο...αν εχει ελθειΔΕΗ Κ ΝΕΡΟ Κ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑΚ ΤΗΛ.ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟΝ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ....ΣΥΝΟΛΟΝ ΧΡΗΜΡΩΝ ΜΕΣΩ ΟΡΟ ΔΑΠΑΝΩΝ400ΔΕΗ 40 ΝΕΡΟ 50 ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ 300 ΕΝΟΙΚΙΟ.ΕΦοσον μια φορα ζουμε να η ΑΠΟΛΑΥΣΗ,,,,,,,,,ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ....ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΩΠΑ ΜΕ 120 ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΟ....ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ........ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΗΘΗ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΥΚΛΙ ΑΠΟ ΣΠΕΤΣΕΣ..ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΝΟΜΑ.........ΕΣΥ ΜΑΓΚΑ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΕΧΡΙ ΒΑΘΕΙΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ...ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΒΟΥΡΛΙΖΕΤΕ......ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΤΣΕΣΤΙΚ ΚΟΝΤΑ ΣΥΑ ΦΗΡΑ....ΕΣΥ ΑΝΔΡΑ ΜΗ ΠΑΡΗς ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ....ΤΟ ΚΟΡΜΙΣΟΥ ΠΑΡΕ ...ΨΥΓΕΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΤΑ ΕΧΕΙ,,,ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΜΕΣΑ ΑΝ ΚΟΥΒΑΛΑς ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 790 ΕΥΡΟ....ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΕΓΑΛΕ......ΔΩΜΑΤΙΟ 129....ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ...ΤΑΔΕ ΕΦΗ ....Γ.Κ..:D
SUZUKI
30-11-2013, 19:14
EGW PROTINO KATHE 4 XRONIA NA PSIFIZOUME ME TO MUALO KAI OXI ME TA LOGIA TOU KATHE POLITIKANTI
٩(͡๏̯͡๏)۶ErwtaC٩(͡๏̯͡๏)۶ (TosoMonos)
Κάλο...*bingo* *bingo* *bingo* *bingo*
Συνδέσου στον λογαριασμό σου, για να απαντήσεις σε αυτό το θέμα.
Διάβασε και αυτά